Nieuw “Dormien Beds”!

Dormien Beds is een Zweeds bedrijf, gevestigd in Kungsör, een plaatsje ten westen van Stockholm. Het dorp is idyllisch gelegen aan het meer Mälaren en omgeven door bossen.  

De twee kernwaarden van dormien beds zijn vertrouwen en respect.

Dormien Beds bestaat uit een team van ervaren professionals uit de beddenindustrie. Daarbij buitengewoon geïnteresseerd in sport. 

Nu vraag je je misschien af wat dat met bedden te maken heeft. Dat zit zo. Bepaalde technologie die wordt gebruikt in materialen om sportieve prestaties te verbeteren, passen zij ook toe in de bedden. Samen hebben zij minstens 120 jaar ervaring met het verbreiden van weldadige nachtrust over de hele wereld. Vanuit deze kennis en ervaring zijn ze ervan overtuigd dat alles mogelijk is en wij jou het beste van twee werelden kunnen bieden, nl. producten die zowel functioneel als natuurlijk zijn.